Leefstijl Coaching

Je leefstijl aanpassen of veranderen kan meer betekenis krijgen als je je bewust wordt van de thema’s die bij jou op dit moment aandacht vragen. Waarschijnlijk heb je al wel een gevoel dat je iets wilt veranderen maar je weet niet zo goed hoe. Of waar te beginnen. In een gesprek kunnen we alles eens op een rijtje zetten wat je zo bezighoudt en door de feedback die ik je geef kun je een duidelijker beeld krijgen van wat jou nou meer voldoening zou kunnen geven in het leven.

Allereerst kijken we naar (verborgen) emoties die jou belemmeren om tot verandering van je leefstijl te komen. Daarnaast kunnen we onderzoeken welke overtuigingen jou tegenhouden om stappen in de goede richting te zetten en de ingeslagen weg ook vol te houden.

Als we deze belemmeringen hebben weggenomen coach ik jou verder in de juiste volgorde van stappen die je kunt zetten om je doelen te bereiken. Het is belangrijk dat je weet dat je er niet alleen voor staat en altijd een steun in de rug kunt verwachten.

Wat je verder van mij kunt verwachten? Een positieve levensinstelling, een rustige en heldere benadering, en het besef dat we het allemaal waard zijn om te groeien in ons leven.