Over Homeosana

De therapieën van Homeosana hebben stressafbouw en (emotionele) ontgifting tot gevolg en ze verhogen uw algemene weerstand. Uw klachten verminderen doordat ik blokkades wegneem en uw lichaam en geest weer gaan functioneren zoals ze horen. Tijdens mijn behandelingen zal ik u goed begeleiden, ook op psychisch/spiritueel vlak.

Alle behandelingen die u hier tegenkomt heb ik ook zelf ondergaan. Hatha Yoga heeft mij fysiek sterker gemaakt en mij van pijn bevrijdt.  Door Sensi-Therapie kan ik beter omgaan met negatieve invloeden vanuit mijn omgeving. Homeopathie heeft mij vooral geholpen bij tegenslagen op relationeel vlak. Reiki hielp mij om meer in contact te komen met de binnenkant van mijn lichaam. Door de voeding van Anthony William is mijn spijsvertering hersteld, zodat ik beter bestand ben tegen bacteriën en virussen. Tao Yoga heeft mij geleerd emotionele spanning in mijn lichaam los te laten en te aarden, zodat ik goed in verbinding met mijzelf en de wereld om mij heen sta. Bovendien heeft het me geleerd een onderscheid te maken tussen emoties en gevoel.

Uw Therapaut

Ik, Rene Jansen studeerde klassieke homeopathie aan het OCKH in Eindhoven. Ik testte genezing d.m.v. voeding op mijzelf uit en ontwikkelde een protocol om deskundig de kennis van Anthony William in mijn praktijk in te kunnen zetten.

Ik studeerde o.a. Acupressuur en Orthomoleculaire therapie bij Sensi-Therapie in Vlijmen. Deze gecombineerde therapievorm stelt mij als therapeut in staat om snel tot de kern en achtergronden van klachten te komen.

Mijn jarenlange ervaring met healing ( Reiki Master 3) en Raja/Kundalini Yoga heb ik onlangs gecombineerd met de training en opleiding Healing Tao van Mantak Chia. Hierin geef ik nu les in de vorm van Tao Yoga. 

Rene Jansen