Praktijk en kosten

Behandeling

Als je bij me komt in mijn homeopathiepraktijk in Leusden neem ik eerst een intakegesprek af waarmee ik vaststel welke behandeling en adviezen je nodig hebt. Na gemiddeld drie consulten zal duidelijk moeten zijn hoever je gevorderd bent en of je zelfstandig verder kunt, of dat er een vervolgtraject nodig zal zijn.

Kosten

* Een eerste consult van minimaal anderhalf uur kost € 75,-.

* Vervolgconsulten van minimaal een uur kost € 60,-.

Vergoeding

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor u het niet vergoed kunt krijgen van het ziekenfonds. Ik ben wel aangesloten bij het NIBIG therapeutenregister en daarmee ook bij de verplichte Wkkgz. U mag er van uit gaan dat een behandeling bij mij zeer individueel is. U moet het zo zien: eenzelfde aandoening kan bij verschillende mensen om een geheel andere aanpak vragen.

Middelen

Een homeopathisch middel is een onderdeel van het intakegesprek en daarom gratis. Ze worden besteld bij een homeopathische apotheek die ze ook op recept maakt. Orthomoleculaire middelen stuur ik naar uw huisadres. De kosten van deze middelen worden niet vergoed. Hiervan krijgt u van tevoren een prijsopgave. Om de kosten laag te houden, gebruik ik overzienbare individuele doses. Bij grotere doses voor een onverwacht lang genezingstraject ligt het voor de hand de middelen zelf te kopen bij in een winkel met goede kwaliteit vitaminen en voedingssupplementen.