Voeding als medicijn

Voeding als medicijn

Voeding kan alle noodzakelijke stoffen bevatten die nodig zijn om het algehele genezingsproces te versnellen. Doordat ik je help om de juiste voedingsmiddelen te kiezen, krijg je meer vertrouwen in het dagelijkse leven en kun je zelf je gezondheid verbeteren en in stand houden. Hierbij meet ik welke voeding je het beste kunt eten en welke levensmiddelen je beter even kan laten staan. Dit doe ik met behulp van eigen protocollen naar de voedingsleer van Anthony William, en met behulp van protocollen van Sensi-Therapie.

Anthony William gebruikt zijn voedingsadviezen bij de meest voorkomende chronische ziekten: fibromyalgie, MS, schildklierziekte, burn-out, diabetes, candida, migraine, gordelroos, ADHD, autimse, PTSS, depressie, PMS, lyme, reumato├»de artritis en CVS. Daarnaast bestrijdt hij de gevolgen van straling, virussen, zware metalen en pesticiden met behulp van voeding. Met Sensi-Therapie meet ik allergie├źn uit die een rol spelen en of er eventueel een dieet nodig is.

De boeken van Anthony William heb ik samengevat. De samenvattingen VOEDING ALS MEDICIJN deel 1 en VOEDING ALS MEDICIJN deel 2 kun je aanvragen bij Homeosana via: renejansen8@gmail.com.